Μικρή κατηγορία, μεγάλη αγωνία…
Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό…
Πρόκειται για την μικρότερη κατηγορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την… υποτιμούν. Είναι γεγονός, ωστόσο, πως την τρέχουσα σεζόν η κούρσα για τον τίτλο μοιάζει συναρπαστική.
Μετά, έτσι, τις 9 πρώτες αγωνιστικές οι ομάδες που μοιράζονται το «ρετιρέ» είναι τέσσερις. Συγκεκριμένα, Κουνάβοι, Άλογο Μαλεβυζίου, Αετός Ανωγείων και Παναθηναϊκός βρίσκονται στους 21 βαθμούς, με τους τελευταίους να έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.
Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται αρκετά καλά ματς, που κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ σημειώνονται και ορισμένα πανέμορφα τέρματα. Δύο απ’ αυτά πέτυχε ο Αετός Ανωγείων το Σάββατο (08/12) στη νίκη του με 1-6 κόντρα στο Ίνι. Απολαύστε τα γκολ του Στέλιου Παπαδοχιμελάκη και του Ευρυπίδη Δραμουντάνη στο video του Νίκου Σωμαράκη.