Μίλαν- «Χάνει» Πομπέγκα και Οκαφόρ

16:30 | 19/12/2023

Η Μίλαν θα μείνει χωρίς τον Ιταλό μέσο Τομάσο Πομπέγκα και τον Ελβετό επιθετικό Νοά Οκαφόρ, τραυματίες κόντρα στη Μόντσα την Κυριακή (3-0), για τη 17η και 18η ημέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε χθες (18/12) ο σύλλογος της Λομβαρδίας.

Ο Πομπέγκα, που αντικαταστάθηκε την Κυριακή από τον Γιαν-Κάρλο Σίμιτς, σκόρερ του πρώτου του γκολ στον πρώτο του αγώνα στη Serie A στα 18 του, τραυματίστηκε στο αριστερό του ισχίο.

«Αυτός ο τραυματισμός απαιτεί νέες εξετάσεις σε μια εβδομάδα, προκειμένου να αποφασιστεί ποια είναι η καλύτερη θεραπεία», εξήγησε η Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα, εννέα βαθμούς πίσω από την Ίντερ.

Ο Οκαφόρ τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό ενώ πανηγύριζε το γκολ του, το τρίτο για την Μίλαν: «Θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις σε μια εβδομάδα», σημείωσε η ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αυτοί είναι ο 28ος και ο 29ος τραυματισμός που επηρεάζουν έναν παίκτη στην επαγγελματική ομάδα της Μίλαν από την αρχή της σεζόν.

Η Μίλαν έχει ακόμα δύο αγώνες πρωταθλήματος να παίξει το 2023, την Παρασκευή με τη Σαλερνιτάνα και τις 30 Δεκεμβρίου εντός έδρας με τη Σασουόλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.