​Μιλγουόκι Μπακς: «Βόμβα» με Λίλαρντ δίπλα στον Αντετοκούνμπο!

21:41 | 27/09/2023

To deal του καλοκαιριού έκλεισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, αφού συμφώνησαν με τον Ντέμιαν Λίλαρντ ολοκληρώνοντας μία τεράστια κίνηση που θα ταράξει τα νερά του ΝΒΑ.

Το προηγούμενο διάστημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε διαμηνύσει πως για να μείνει στο Μιλγουόκι θα έπρεπε η ομάδα να δείξει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και πλέον με αυτή την προσθήκη, η ομάδα του Greek Freak γίνεται ένα από τα φαβορί.

Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι οι Μπακς έδωσαν τον πόιντ γκαρντ Τζρου Χόλιντεϊ στους Μπλέιζερς και τον σούτινγκ γκαρντ, Γκρέισον Άλεν στους Φοίνιξ Σανς, εκείνοι πήραν από το Πόρτλαντ τον σέντερ Γιουσούφ Νούρκιτς και τον φόργουορντ Νασίρ Λιτλ και έστειλαν εκεί τον σέντερ Ντιάντρε Έιτον και τον ρούκι Τουμανί Καμαρά.

Ο Λίλαρντ αποτελούσε όλο αυτό το διάστημα το μεγαλύτερο όνομα σχετικά με το νέο σταθμό της καριέρας του και πλέον ανοίγει και ο δρόμος για το ντόμινο των κοντών στο ΝΒΑ.

Στη καριέρα του μετρά 25.2 πόντους (37.2% στο τρίποντο και 89.5% στις βολές), 4.2 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 36.3 λεπτά σε 769 αγώνες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.