«Μίλησε» πρώτα η λογική…

15:41 | 02/02/2019

Η επιλογή των Βέρα-Ίσις ήταν μια απόφαση πάνω απ’ όλα λογικής και έπειτα συναισθήματος…

Ο Γιάννης Σαμαράς ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά στο σκεπτικό της επιλογής του αναφορικά με την λύση των Χιλιανών προπονητών για τον πάγκο του ΟΦΗ. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Ομίλου εμφανίστηκε απόλυτα σαφής.

Βέρα και Ίσις ήταν οι πρώτοι και μοναδικοί στη λίστα για τον διάδοχο του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ πρόσθεσε ότι το συναίσθημα και η σημειολογία της παρουσίας τους στην ομάδα υπάρχουν, ωστόσο ήρθαν πίσω από τη λογική…

Ο Σαμαράς υποστήριξε πως είχε άποψη για τον τρόπο δουλειάς τους, για το στυλ παιχνιδιού που εφαρμόζουν και έτσι οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να τους δώσουν τα «ηνία» του ηρακλειώτικου συλλόγου.

«Το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι το ποδοσφαιρικό. Τι προπόνηση κάνουν, το στυλ παιχνιδιού. Αυτά είναι σημαντικά και αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που βλέπω. Πως μπορούν να κάνουν management και πως μπορούν να διαχειριστούν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια.

Θέλω να βλέπω τεχνικοτακτικά πως είναι. Γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και εκπαιδεύω πάνω σ’ αυτό το πράγμα και μπορώ εύκολα μέσα από την τεχνογνωσία να το διακρίνω. Το συναίσθημα δε σε πάει από μόνο του.

Το έχουμε δει και στην ίδια μας την ομάδα. Θα πρέπει να έχεις υπομονή και γνώση. Γνώριζα πως δουλεύουν τα παιδιά και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Εκτός από το συναίσθημα, έπρεπ να κοιτάξω αυτό που είναι και το σωστό, τον τρόπο της δουλειάς τους», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησε η νέα εποχή

«Πρώτη» για Βέρα και μεταγραφές - δείτε φωτογραφίες

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.