MLS... καλεί Ζιρού

17:00 | 20/03/2024

Με 14 γκολ κι εννέα ασίστ σε 36 εμφανίσεις με την Μίλαν, ο 37χρονος Ολιβιέ Ζιρού, αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για τους «ροσονέρι». Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο του Μιλάνου, ο έμπειρος επιθετικός, δεν θα δυσκολευθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οπως μάλιστα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι «πύλες» του MLS είναι... ορθάνοικτες για τον Ζιρού. Μάλιστα η αμερικανική ιστοσελίδα «The Athletic», επιβεβαιώνει την είδηση, καθώς αποκαλύπτει ότι ο κορυφαίος επιθετικός θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, μόλις λήξει το συμβόλαιο του με την Μίλαν.

Το σχετικό άρθρο προχωρά ακόμη περισσότερο, καθώς ο συντάκτης υποστηρίζει ότι οι διοικούντες την Λος Άντζελες FC βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ στην Ιστορία της εθνικής Γαλλίας.

Ενα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο σύλλογος του Λος Αντζελες, είναι το γεγονός ότι στην ομάδα αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του Ζιρού και πρώην διεθνής τερματοφύλακας, Ούγκο Γιορίς, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.