Μοιρασιά στο ντέρμπι με κερδισμένη την Επισκοπή

17:12 | 16/11/2019

Χορταστικό 2-2 στη Ν.Αλικαρνασσό, θρίαμβος για Γιούχτα. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2-2

Ματσάρα ήταν το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και την Επισκοπή να παραμένει στην κορυφή με +4. Η ομάδα του Βέλιτς προηγήθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο με τους Ρότσα και Φάμπιο στο 24ο και 27ο λεπτό, ενώ στο ενδιάμεσο ο Ντελία έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1. Ο Ηρόδοτος αντέδρασε στο β' μέρος. Αφού πρώτα η Επισκοπή έχασε ευκαιρία για το 0-3, οι Κοντογιάννης και Τσακάνι πλήρωσαν με το ίδιο... νόμισμα τους φιλοξενούμενους και σε ένα τρίλεπτο (54', 57') διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

ΠΟΡΟΣ-ΑΟΑΝ 0-1

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Πόρος λύγισε στα τελευταία λεπτά. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Άγιος Νικόλαος «απέδρασε» από το Μαρτινέγκο με το διπλό, με τον Πυθαρούλη στο 81' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1-0

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανακρωτηριακός και έφτασε τους 10 βαθμούς, αφήνοντας την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στους 7. Οι φιλοξενούμενοι για δεύτερο σερί ματς έμειναν μακριά από τη νίκη.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-4

Η ομάδα του Πίτσου είχε εύκολο απόγευμα πετυχαίνοντας την πιο εύκολη νίκη της αγωνιστικής. Ο Μπαλντομπαλίεφ συνέχισε από την προηγούμενη αγωνιστική, σκοράροντας ξανά, ενώ οι Βαρούχας, Φραγκουλάκης και Μαυρομάτης διαμόρφωσαν το επιβλητικό 4-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Επισκοπή 20
2. Ηρόδοτος 16
3. Γιούχτας 14
4. ΑΟΑΝ 12
5. ΠΟΑ 10
6. Ρεθυμνιακός 10
7. Πανακρωτηριακός 10
8. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 7
9. Πόρος 2

*Ο ΠΟΑ είχε ρεπό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.