Μοιρασιά στο ντέρμπι των Δικεφάλων

21:33 | 29/09/2019

Το χορταστικό 2-2 «έγραψε» την ιστορία της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος και το 0-1 μάλλον τον αδικεί. Δεν είναι μόνο το γκολ του Σβιντέρσκι στο 16' ή το χαμένο πέναλτι του Μπίσεσβαρ (έστειλε την μπάλα στο δοκάρι), είναι η γενικότερη εμφάνισή του και οι επιθέσεις στα αντίπαλα καρέ και απέναντι στην προβληματική άμυνα της ΑΕΚ.

Η Ένωση κατάφερε να ισοφαρίσει στα πρώτα λεπτά του β' μέρος με τον Τσιγκρίνσκι, αλλά ο Σβιντέρσκι ξανά λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 58' έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 63' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μάνταλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR. Ο Γιακουμάκης έκανε την κεφαλιά, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα έφτασε στον Μάνταλο και την έστειλε στα δίχτυα. Ο Ελβετός διαιτητής τσέκαρε αν υπήρχε οφσάιντ και τελικά, δεν μέτρησε το γκολ.

Η Ένωση τελικά λυτρώθηκε στο 79' με τον Ντέλετιτς να σκοράρει (η φάση εξετάστηκε στο VAR) και το 2-2 να γράφει την ιστορία του χορταστικού ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ για δεύτερο σερί ματς φέρνει ισοπαλία με το ίδιο σκορ, ενώ η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς, τους πρώτους μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.