Μοιρασιά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

21:29 | 16/12/2020

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το εξ αναβολής ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό - δείτε τα γκολ

Το ματς ήταν μέτριο με λίγες φάσεις και επί της ουσίας άνοιξε μετά το 0-1 του Ολυμπιακού. Πριν το γκολ οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία και στο 55' ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ με τον Βρουσάι και αφού πρώτα έγινε έλεγχος στο VAR για το αν υπάρξει οφσάιντ.

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ, η οποία μετά το 65' άρχισε να ισορροπεί και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε τελικά στο 80' από στημένη φάση, με τον Σιμόες να κερδίζει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ, διαμορφώνοντας το 1-1.

Στις καθυστερήσεις αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του 93' όταν ο Τσιντώτας έδιωξε με γροθιές κεφαλιά του Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Τέταρτη η ΑΕΚ με 23 βαθμούς και επίσης 1 ματς λιγότερο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες (86' Ινσούα), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (71' Παουλίνιο), Σιμόες, Κρίστιτσιτς (70' Σάκχοφ), Μάνταλος, Λιβάια (71' Τάνκοβιτς), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (46' Ολιβέιρα)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (46' Καμαρά), Μασούρας (46' Φορτούνης), Βρουσάι (82' Ρατζέλοβιτς), Ελ Αραμπί


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.