Μοιρασιά στο Παγκρήτιο

21:03 | 17/08/2019

Εργοτέλης και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Δεν είχε νικητή το απογευματινό φιλικό ανάμεσα στους συντοπίτες στο Παγκρήτιο Στάδιο. Στο πρώτο μέρος ο Όμιλος ήταν πάρα πολύ καλός και προηγήθηκε 0-2, όμως στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» βελτίωσαν το «πρόσωπο» τους και έφτασαν στο τελικό 2-2.

Το συγκρότημα του Σίμου μία εβδομάδα πριν τη σέντρα της Super League 1 ήταν πειστικό μόνο στο α’ 45λεπτο, ενώ ο Εργοτέλης δείχνει να «βαδίζει» σωστά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 3’ με τον Μπουρσέλη, όμως σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία.

Είχαν δοκάρι στο 14’ με φάουλ του Ναμπί, ενώ «άγγιξαν» το γκολ στο 18’ με τον Τσιλιανίδη, στο 21’ με τον Ναμπί και στο 25’ με τον Μάνο.

Σ’ αυτό το διάστημα οι ηττημένοι είχαν μια σημαντική στιγμή με τον Μπαράτα στο 19’. Από το ημίωρο κι έπειτα, ωστόσο, η υπεροχή του ΟΦΗ απέκτησε ουσία.

Στο 30’ ο Ναμπί άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μάνος με δυνατό σουτ «έγραψε» το 0-2.

Ο Όμιλος ήταν κεφάτος στις αρχές της επανάληψης και είχε ευκαιρίες με Γιαννούλη (48’) και Νέιρα (55’), όμως στο 59’ ο Εργοτέλης μείωσε με προβολή του Μανουσάκη, ύστερα από γύρισμα του Μπαράτα.

Το σύνολο του Παπαβασιλείου συνέχισε να πιέζει, είχε καλές φάσεις στο 70’ με τον Μπαράτα και στο 71’ με τον Έφορντ και ισοφάρισε στο 77’.

Ο κ. Πατεμτζής έδωσε πέναλτι για χέρι του Μαρινάκη και ο Ροβίθης έκανε το 2-2. Μέχρι το τέλος της συνάντησης η μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν το άστοχο σουτ του Φιγκεϊρέντο στο 90’.

Εργοτέλης: Καλογεράκης (60’ Κατσιμήτρος), Προβυδάκης, Μποτέ (83’ Οικονόμου), Μπάτζιος (46' Πέιος), Ντομινίκ, Μπρους (80’ Κατσούρι), Μπουρσέλης (46' Καντίνα), Γροντής (46' Μπουτσάκης), Μπαράτα, Έφορντ (85’ Αζίζι), Μανουσάκης (69’ Ροβίθης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου (66’ Δερμιτζάκης), Μαρινάκης, Νάστος (66’ Μπράουν), Γιαννούλης, Κοροβέσης (66’ Δεληγιαννίδης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (46’ Βαζ), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος (66’ Φιγκεϊρέντο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.