Μόλις 28 ετών: Έχασε τη μάχη με την λευχαιμία o τερματοφύλακας της Μπριζ!

11:07 | 29/03/2022

Ο γκολκίπερ της Σερκλ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Ντάμε, έχασε τη σκληρή μάχη που έδινε από το 2016 με τη λευχαιμία και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών. Συγκλονιστικό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της συζύγου και μητέρα της ενός έτους κόρης του.

Από το 2016 και μετά όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με λευχαιμία ο Μιγκέλ Βαν Ντάμε είχε αφήσει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες με τη φανέλα της Σερκλ Μπριζ αφού είχε άλλον σημαντικότερο να κερδίσει. Αυτόν της ζωής, με τον Βέλγο γκολκίπερ να αποδεικνύεται πραγματικός μαχητής αφού πάλεψε σκληρά και ασταμάτητα για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Μετά από ιδιαίτερα εξαντλητικούς κύκλους χημειοθεραπειών που έκανε η αρρώστια υποχωρούσε, δεν ήταν όμως διατεθειμένη να εξαφανιστεί διά παντός, με την πέμπτη άγρια επίθεσή της εις βάρος του οργανισμού του να είναι και η τελευταία αφού δεν μπόρεσε να την απωθήσει αποτελεσματικά τούτη τη φορά.

Έτσι, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 28 ετών, με το θάνατό του να βυθίζει σε πένθος το βελγικό ποδόσφαιρο αλλά πάνω από όλα τους δικούς του ανθρώπους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.