Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα για τη Δαμάστα

21:23 | 30/07/2020

Με την παρουσία του Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ομάδα συνεχίζει το υψηλό όραμά της με ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Δαμάστας.

Πέρα από τον κ. Παπαδάκη, στους παίκτες μίλησαν αρχικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Νικηφόρος και ο προπονητής κ. Γιάννης Χατζησεβαστός, που ευχήθηκαν να υπάρχει υγεία και μια καλή σεζόν για όλους για να επιτύχει η Δαμάστα τον στόχο του πρωταθλητισμού στην Γ’ Εθνική, ενώ οι παίκτες ενημερώθηκαν και για θέματα λειτουργίας, οργάνωσης, προετοιμασίας και εσωτερικού κανονισμού.

«Θέλουμε να είστε λιοντάρια στον αγωνιστικό χώρο, να γυαλίζει το μάτι σας! Να έχετε την ψυχή και τον χαρακτήρα του πρωταθλητή. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει στο γήπεδο και η διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας είναι εδώ για να φροντίζουν για τα υπόλοιπα. Η οργάνωση της ομάδας είναι σε επαγγελματικά πρότυπα, στο γήπεδο γίνονται και άλλα έργα, έχουν μπει οι προβολείς και δημιουργείται νέα κερκίδα για να μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στο μέλλον στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό διαλέξαμε εσάς, γιατί πιστεύουμε ότι εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε. Να έχετε αυτό το όνειρο, αυτό το στόχο και να τον κάνετε πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του κ. Αντώνη Παπαδάκη.

Να τονίσουμε ότι στη συνάντηση ήταν παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τους δύο Πορτογάλους Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες, αλλά και το τρίτο πορτογαλικό απόκτημα της Δαμάστας, τον Φιλίπε Ντα Κρουζ Ραμάλιο, μεσοεπιθετικός 22 ετών. Οι πορτογαλικές αφίξεις στο Ηράκλειο θα γίνουν στις 10 Αυγούστου.

Επίσης ο επιθετικός Νίκος Βαλαβανόπουλος έρχεται αύριο το πρωί στο Ηράκλειο και θα βρίσκεται το απόγευμα στην «πρώτη» της ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.