Μόνο η νίκη θα τον βγάλει από αυτή την κατάσταση

08:28 | 23/11/2023

Το ματς της Παρασκευής με τον Βόλο είναι η ευκαιρία του ΟΦΗ να κλείσει την κακή παρένθεση.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και όσα είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου στην πρόσφατη συνάντηση με τους δημοσιογράφους λειτούργησαν σαν «παυσίπονα». Κακά τα ψέματα, το πρόβλημα υπάρχει και το γιατρικό είναι η επιστροφή στις νίκες, αλλά η ηρεμία που έβγαλε ο οργανισμός σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, μετά τα όσα έγιναν με τον ΠΑΣ, είναι σημάδι ψυχραιμίας.

Τι θέλει τώρα ο ΟΦΗ; Νίκη με τον Βόλο αύριο, Παρασκευή, στο «Γεντί Κουλέ». Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όσο ο ΟΦΗ δεν κερδίζει τόσο ο κόσμος θα γκρινιάζει. Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Βόλου είναι το καλύτερο φάρμακο για να ανακτήσουν άπαντες την αυτοπεποίθησή τους.

Η διοίκηση στηρίζει τον Νταμπράουσκας, ο Νταμπράουσκας στηρίζει τους ποδοσφαιριστές και παρά τη... μίρλα που ακολούθησε υπάρχουν οι καλοί οιωνοί ότι μπορεί η Κρητική ομάδα να κλείσει αυτή την κακή παρένθεση με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και να επανέλθει σε... τροχιά πλέι οφ.

Οπως είπε και ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο στόχος δεν έχει χαθεί, δεν ήρθε η καταστροφή. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο ΟΦΗ χάνει «κανονάκια» και θα μπορούσε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία μετά τα στραβοπατήματα των ομάδων που διεκδικούν τα πλέι οφ, αλλά τα δικά του στραβοπατήματα είναι πεταμένες στα σκουπίδια ευκαιρίες.

Αύριο, λοιπόν, για ακόμη ένα restart. Να μπει τέλος στη μεμψιμοιρία και την απογοήτευση και να πανηγυρίσουν όλοι μία νίκη... κανονικότητας. Αυτή τη φορά, σε σχέση με τον ΠΑΣ, υπάρχουν και περισσότερες λύσεις για τον Νταμπράουσκας. Ναι, υπάρχουν κι απουσίες (Βούρος, Μπάκιτς, Τοράλ), αλλά τουλάχιστον έχουμε κι επιστροφές που δίνουν παραπάνω επιλογές στον προπονητή του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.