Με δική του ευθύνη ο «Κάσμε»

09:47 | 10/05/2018

Ο γιατρός συνέστησε στον Αλέξη Κασμερίδη να μην αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον τερματοφύλακα του Ηροδότου.

Το συναίσθημα λέει ναι, όμως η λογική «φωνάζει» όχι… Οι γιατροί ξεκαθάρισαν στον Αλέξη Κασμερίδης πως μπορεί να παίξει την Κυριακή (13/05) μόνο με δική του ευθύνη, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στα Σπάτα.

Ο έμπειρος πορτιέρε, έτσι, είναι εκείνος που θ’ αποφασίσει τι θα πράξει τελικά. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να μείνει «εκτός», καθώς δεν έχει ακόμη προπονηθεί με την ομάδα, ενώ δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς οι ζαλάδες και οι πόνοι.

Και στο προσφυγικό προάστιο κανείς δε θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας, έτσι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι μέλει γενέσθαι. Ο «Κάσμε» έχει προσφέρει πολλά φέτος, έχει αποδείξει έμπρακτα την αφοσίωσή του στους «κυανόλευκους» και συνέχισε μάλιστα να παίζει απέναντι στον Αήττητο για λίγα λεπτά κι ενώ είχε χτυπήσει. Το πιθανότερο, ωστόσο είναι να μη χρησιμοποιηθεί, ώστε ν’ αποθεραπευτεί πλήρως. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.