Μόνο στην 4, την 5 και λίγα στην 1…

09:31 | 04/04/2018

Αυτές είναι οι θύρες που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα στις 3:00 ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη.

Στις 9:30 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ημέρα της αναμέτρησης, είναι λίγα τα εισιτήρια που έχουν απομένει και μόνο στις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρουμε. Και αυτά τα εισιτήρια πάντως αναμένεται να εξαντληθούν μέσα στις επόμενες λίγες ώρες, καθώς η προσέλευση του κόσμου, όχι απλά συνεχίζεται, αλλά έχει αυξηθεί κατακόρυφα!

Είναι δεδομένο πλέον το “sold out”, σε μια αναμέτρηση όπου θα κριθεί ουσιαστικά η πρωτιά ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες θα βρίσκονται -εκτός απίθανου, συγκλονιστικού απροόπτου, την ερχόμενη χρονιά στη Super League.  

Το ζητούμενο για τους 6000 και πλέον θεατές που θα βρεθούν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, είναι να έχουν τη δέουσα συμπεριφορά, ώστε αφενός να βοηθήσουν την κρητική ομάδα θα φτάσει σε μια ακόμα νίκη, αφετέρου να την προστατεύσουν από ενδεχόμενους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν.

Ο ΟΦΗ έχει φτάσει κυριολεκτικά «μια ανάσα» από την επίτευξη της ανόδου και θα πρέπει αυτή να συνοδευτεί με την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά από όλους. Αυτό φαίνεται πως το έχουν αντιληφθεί όλοι όσοι θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση, όπου θα πρέπει να τηρήσουν στο ακέραιο όλους τους κανονισμούς. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.