«​Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα...»

SMS
10:28 | 05/04/2018

Εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Ποτουρίδης μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ΟΦΗ και το δέσιμο του με τους φιλάθλους και τον σύλλογο

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΟΦΗ φέτος δημιουργεί ''ήρωες'' και πρωταγωνιστές μέσα από τις επιτυχίες και τις νίκες. Αυτό λειτουργεί και από την αντίστροφη πλευρά με τους παίκτες να αποκτούν δυνατό δέσιμο με τον σύλλογο.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα, είναι και ένας εκ των φετινών MVP της ομάδας, ο αμυντικός Γιάννης Ποτουρίδης. «Από την αρχή που ήρθα στην ομάδα ήθελα να τη βοηθήσω να φύγει από αυτήν την κατηγορία. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό όλοι για αυτό. Και εγώ έχω δεθεί με την ομάδα και θέλω να δίνω το 100% μέχρι το τέλος.» τόνισε στην τοποθέτηση του στην συνέντευξη τύπου.

Ενώ στην συνέχεια είπε... χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων αναφερόμενες στις δύσκολες μέρες του ΟΦΗ:«Κόντεψα να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση. Συνεχίσαμε όμως και παρά τα οικονομικά προβλήματα που συνεχίσθηκαν, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε τώρα στην κορυφή.Εγώ τώρα στα τελευταία παιχνίδια παίζω με ενέσεις, όταν βγήκα από την Παναχαϊκή είπα πως το σημερινό ματς δεν θα το χάσω με τίποτα. Έπαιξα όσο άντεξα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων του μέσα από το βίντεο του Capitano.gr (μετά τα 17 λεπτά) 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.