Μόνο το ποδόσφαιρο στα πλάνα του Μπούση

SMS
14:39 | 20/08/2019

Μία απάντηση του Μιχάλη Μπούση για το μπάσκετ του ΟΦΗ και η «σκόνη» που σήκωσε. Τι ισχύει.

Θα ασχοληθεί ο Μπούσης με το μπάσκετ του ΟΦΗ; Προτίθεται να μπει; Τι ακριβώς συμβαίνει; Ερωτήματα που προέκυψαν μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, στο περιθώριο του τουρνουά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Μιχάλης Μπούσης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Ιωάννου, αν υπάρχει πρόθεση να ασχοληθεί και με το μπάσκετ του ΟΦΗ και ο ίδιος απάντησε γενικά και αόριστα, χωρίς να αφήνει υποσχέσεις, πόσο μάλλον να δεσμεύεται με κάτι (δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα).

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το όλο θέμα πήρε διαστάσεις, αρκετοί ήταν αυτοί που το πήγαν... λίγο παραπάνω, ίσως πολλοί να θεώρησαν σίγουρη την είσοδο του Μπούση στον μπασκετικό ΟΦΗ, γενικά υπήρξε ένα... ράδιο-αρβύλα δίχως λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ΠΑΕ δεν σκέφτεται κάτι άλλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, πλην του ποδοσφαιρικού ΟΦΗ. Δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί με το μπάσκετ και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να δίνει υποσχέσεις.

Εξάλλου, από τις δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση στην ΕΡΤ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν βγαίνει είδηση περί εμπλοκής του στο μπάσκετ, παρά μόνο μία γενική και αόριστη απάντηση σε ένα επίσης γενικό και αόριστο ερώτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκαλυπτικός Μπούσης - τι είπε για Εθνική, Γιάννη και το μπάσκετ του ΟΦΗ

Αλεξάκης: «Με Μπούση στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ ο ΟΦΗ»

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για τις δηλώσεις Μπούση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.