Mόνος του και... όλοι τους

Απόψεις

Ο ασταμάτητος ΟΦΗ δείχνει ότι ανήκει σε μια άλλη κατηγορία και όχι στην Γ' Εθνική

Με χαρακτηριστική άνεση ο ΟΦΗ κέρδισε τον Φιλαθλητικό το απόγευμα της Κυριακής και συνέχισε με νίκη την πορεία του στην Γ' Εθνική. Να γράψω... την αμαρτιά μου, δεν περίμενα να περάσει ένα τόσο εύκολο απόγευμα στου Ζωγράφου. Ίσως, ούτε και οι ίδιοι οι παίκτες να μην το περίμεναν. 

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη αποδεικνύει σε κάθε αγώνα τον τίτλο του φαβορί, έφτασε τις 8 νίκες σε ισάριθμα ματς και μοιάζει αποφασισμένη να ''καθαρίσει'' από νωρίς την υπόθεση άνοδος. Ο ΟΦΗ ξεκινάει τις προπονήσεις του στο ΒΑΚ με στόχο ακόμα μια νίκη την Κυριακή. Θα αποδειχθεί και ''διπλή'' αν πάρει και μια διαφορά. Θυμίζω ότι έως τώρα ο ΟΦΗ κερδίζει τα παιχνίδια του με Μ.Ο 14 πόντους!

Έτσι, την Κυριακή οι πρωτοπόροι του β' ομίλου της Γ' Εθνικής υποδέχονται τα Μελίσσια, την ομάδα που τον ακολουθεί στη βαθμολογία, Αν καταφέρει και κερδίσει, αποκτώντας παράλληλα και μια ικανοποιητική διαφορά, τότε ουσιαστικά θα ''ξεφύγει'' ... τέσσερις νίκες μακριά από τους υπόλοιπους. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε κοντά στο τέλος του α' γύρου, την ποιότητα της κρητικής ομάδας, θα χρειαστεί να ''αυτοκτονήσει'' για να μην καταφέρει να μην πάρει (έστω) το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στη Β' Εθνική.

ΥΓ - Λόγω του ότι είναι πιθανό το παιχνίδι να μην εχει τηλεοπτική κάλυψη, ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα σε μια ομάδα που παίζει ωραίο μπάσκετ, δείχνει ότι ανήκει σε άλλη κατηγορία και να χειροκροτήσει τους παίκτες, το τιμ και την διοίκηση που έως τώρα υλοποιεί ότι έχει δεσμευτεί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.