Μοσκάρδο: «Το καλοκαίρι βρέθηκα κοντά στην Τσέλσι»

19:30 | 17/11/2023

Η Αρσεναλ και η Τσέλσι «πάλεψαν» το καλοκαίρι για το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλ Μοσκάρδο.

Ο 18χρονος αμυντικός μέσος είναι το νέο «προϊόν» των ακαδημιών της Κορίνθιανς και ήδη οι ειδικοί του αθλήματος κάνουν λόγο για έναν παίκτη τεράστιες προοπτικές εξέλιξης.
Εχει κάνει μόλις 11 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και ήδη υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με ρήτρα εξαγοράς στα 60 εκατ. ευρώ! Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται ακόμη με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί και παλεύουν για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ δυναμικά μπήκε στη διεδίκηση του και η Μπαρτσελόνα.
Ο ίδιος ο Μοσκάρδο επιβεβαίωσε πως η Τσέλσι ήταν πιο κοντά στην απόκτηση του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στο μέλλον στην Premier League: «Ναι η Τσέλσι ήταν κοντά σε συμφωνία το καλοκαίρι, αλλά αποφάσισα με την οικογένεια μου να μείνω στην Κορίνθιανς. Ο πατέρας μου έκανε τις συζητήσεις και τελικά αποφασίσαμε να μείνω για να βοηθήσω την ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνω για πάντα. Σίγουρα θέλω να παίξω στο μέλλον στην Αγγλία, που έχει το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.