Μουρίνιο: "Αποκλείστηκα από τις μεγάλες μάχες από κάποιον που καταλαβαίνει λίγα από ποδόσφαιρο"

17:30 | 15/02/2024

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την απόφαση της διοίκησης της Ρόμα να τον απολύσει μεσούσης της σεζόν, με τον special one να ξεσπάει σε συνέντευξή του κάνοντας λόγο για ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο.

Στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Ρόμα, ο Ζοζέ Μουρίνιο την οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου Conference League της ιστορίας και του πρώτου της τίτλου συνολικά μετά από 14 χρόνια ενώ στη δεύτερη σεζόν του, έφτασε μαζί της μέχρι τον τελικό του Europa League όπου έχασε στα πέναλτι από την Σεβίλλη.

Ωστόσο, δεν ήταν γραπτό για τον special one να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην τρίτη του σεζόν στο "Ολίμπικο" και αυτό όχι γιατί οι τζαλορόσι αποχαιρέτησαν πρόωρα την Ευρώπη (συνεχίζουν στα μπαράζ για τη φάση των "16" του Europa League) αλλά επειδή ο ίδιος κατέβηκε από το τρένο.

Την ευθύνη για αυτό το διαζύγιο την ανέλαβε η διοίκηση των Ρωμαίων που αποφάσισε να τον απολύσει και να πάρει στη θέση του (μέχρι το καλοκαίρι) τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τον Μουρίνιο να μην το έχει ακόμα "αποδεχτεί" και να ξεσπάει σε συνέντευξή του.

"Ξανάρχισαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Champions League που είναι ίσως η πιο σημαντική στο παγκόσμιο καλεντάρι. Εγώ θα απουσιάζω από τα ευρωπαϊκά ραντεβού, όχι επειδή έχω αποκλειστεί αλλά επειδή "αποκλείστηκα" από κάποιον που ξέρει λίγα για το ποδόσφαιρο.

Έτσι είναι η ζωή, γεμάτη από πάνω και κάτω και εγώ είμαι σε άνοδο, παρά την τόσο αναπάντεχη και άδικη απόλυση. Όμως θα επιστρέψω με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση για αυτά τα παιχνίδια της UEFA", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην αγγλική ιστοσελίδα "Football.com".

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.