Μουρίνιο: «Έχω περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία, από όλους τους προπονητές μαζί...»

09:20 | 28/08/2018

Tην μεγαλύτερη αμφισβήτηση στην προπονητική του καριέρα δέχεται ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει βρεθεί και άλλες φορές στο στόχαστρο, ποτέ όμως σε τόσο άβολη και δύσκολη θέση όσο αυτή την περίοδο και πολλά ακούγονται για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η νέα ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με το βαρύ 0-3 από την Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ" για την 3η αγωνιστική (δεύτερη σερί για τη Γιουνάιτεντ), έχει φέρει στο επίκεντρο τον "Special One", ο οποίος δεν πρέπει να αισθάνεται και τόσο... special στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ζήτησε σεβασμό απ' όλους και αποχώρησε από την αίθουσα, εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τα σχόλια που διαβάζει και ακούει από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου και ενώ η ένταση είχε ανέβει, ζήτησε με επιτακτικό τρόπο σεβασμό στο πρόσωπό του και ανέφερε μεταξύ άλλων προτού σηκωθεί να φύγει πως "έχω κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα Αγγλίας μόνος μου από τους υπόλοιπους 19 προπονητές μαζί. Τρία πρωταθλήματα εγώ, δύο οι υπόλοιποι".

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.