Μουρίνιο: «Ο τελικός στα Τίρανα θα είναι ο πιο σημαντικός στην καριέρα μου»

16:10 | 18/05/2022

«Αυτός ο τελικός στα Τίρανα θα είναι για μένα ο πιο σημαντικός στην καριέρα μου. Τους άλλους τους έχω ήδη παίξει, γι' αυτόν πρέπει ακόμα να αγωνιστώ και να νικήσω».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας αρχικά στο Sky Sports και στη συνέχεια στη media day που διοργάνωσε η UEFA στη Ρώμη, αναφέρθηκε σήμερα στον αγώνα που όλοι περιμένουν στη Ρόμα, τον τελικό του Europa Conference League με τη Φέγενορντ:

«Για μένα, το να παίξω έναν τελικό είναι πάντα σημαντικό. Θα φτάσουμε παίζοντας 15 παιχνίδια, κάτι που πληρώσαμε στο πρωτάθλημα, και γι' αυτό θέλουμε να νικήσουμε. Ξεκινήσαμε τον Αύγουστο, ταξιδέψαμε πολύ, παίζοντας δύσκολα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας. Το να παίζεις στην Ευρώπη και μετά στο πρωτάθλημα, σχεδόν πάντα απέναντι σε ομάδες που προετοιμάζονταν μια εβδομάδα, σημαίνει ότι το πληρώνεις σε βαθμούς» τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα, σημειώνοντας ότι η ιταλική ομάδα φτάνει σε αυτό το ματς λιγότερο ξεκούραστη από τους Ολλανδούς:

«Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αλλά αποζημιώνεσαι κατακτώντας ένα τρόπαιο και γράφοντας ιστορία. Πρέπει όμως να νικήσεις. Ξεκουράζεται η Φέγενορντ; Δεν είναι μικρό πλεονέκτημα, αλλά μεγάλο πλεονέκτημα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Τορίνο και είναι ένα σημαντικό ματς, θα είναι δύσκολο να ξεκουραστούν όλοι. Αυτοί θα έχουν μια επιπλέον εβδομάδα με την προετοιμασία στην Πορτογαλία, αλλά έρχεται ένας τελικός και πρέπει να ξεχάσουμε τα μικρά προβλήματα. Αν με ρωτήσετε ξανά πριν από τις 25 Μαΐου, θα σας απαντήσω ότι η Φέγενορντ δεν έχει κανένα πλεονέκτημα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.