Μπάχαλο και αναβολή στο... παρά πέντε για το «Λίντο»!

SMS
12:14 | 21/02/2020

Αναβάλλονται οι αγώνες που είχαν οριστεί για το ερχόμενο Σ/Κ - Βολές από την διοίκηση του ΕΑΚΗ κατά της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει τις εργασίες μόνωσης

Παρά το γεγονός ότι η ΕΚΑΣΚ όρισε δύο αγώνες στο Λίντο για το Σάββατο (22/02), μεταξύ αυτών και το ντέρμπι Ηράκλειο - Εργοτέλης, καθώς και τις διαβεβαιώσεις που λάμβανε και μετέφερε η διοίκηση της ΕΑΚΗ, η διαθεσιμότητα του Λίντο για επίσημους αγώνες παίρνει... αναβολή, μόλις μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Όπως αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση τους οι αρμόδιοι φορείς, η εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο δεν ολοκλήρωσε τις εργασίες και έτσι στο ιστορικό κλειστό της πόλης δεν θα διεξαχθούν αγώνες το ερχόμενο Σ/Κ με βάση τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη.

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

''Παρά την δέσμευση και ως όφειλε συμβατικά η ανάδοχος εταιρεία P & C Development η οποία είχει αναλάβει εδώ και πολλούς μήνες (πριν την δική μας ανάληψη καθηκόντων) τη μόνωση του στέγης του κλειστού γυμναστηρίου, δυστυχώς ενώ έπρεπε να έχει παραδώσει το έργο στις 18 Φεβρουαρίου (τρίτη παράταση που είχε δοθεί από την ΓΓΑ) δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις εργασίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα παρά τη δική μας επιθυμία και απόφαση να ορίσουμε αγώνες των αθλημάτων μπάσκετ και βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο αναγκαζόμαστε να τους αναβάλλουμε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών .

Είναι μια απόφαση που λαμβάνουμε με θλίψη αλλά και θυμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των αθλητών και των θεατών.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποφασίζουν για «Λίντο» και στο βάθος... ντέρμπι!

Το «Λίντο»... επιστρέφει με Ηρακλειώτικο ντέρμπι!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.