Μπάχαλο με την ΕΠΟ: Αναβρασμός στις Κρητικές ομάδες

17:42 | 25/02/2021

Η ΕΠΟ τους «βάζει» το μαχαίρι στο λαιμό και απειλεί με υποβιβασμό - το πρωτάθλημα ενός γύρου και οι αντιδράσεις

Η Γ' Εθνική θα ξεκινήσει και πάλι όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες. Όχι μόνο της Κρητικές, του 10ου ομίλου, αλλά και τις υπόλοιπες των άλλων ομίλων, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα γίνει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η ΕΠΟ ζητάει από τα σωματεία να δηλώσουν συμμέτοχη μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου στο πρωτάθλημα, το οποίο βέβαια ουδείς γνωρίζει πότε θα αρχίσει. Αν, δηλαδή, αρχίσει.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΠΟ, θα συνεχιστεί μέχρι την 15η αγωνιστική, επί της ουσίας θα είναι πρωτάθλημα ενός γύρου. Αν, για παράδειγμα, το πρωτάθλημα επαναρχίσει στις 28 Μαρτίου, που αυτός είναι ο αρχικός στόχος, τότε θα διεξαχθεί από την 5η έως την 15η αγωνιστική... και τέλος!

Βέβαια, η απόφαση της ΕΠΟ έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Θυμίζουμε την ανακοίνωση των Κρητικών ομάδων προς Αυγενάκη και ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητούσαν να μην ξαναρχίσει το εφετινό πρωτάθλημα. Λίγη ώρα μετά η Ομοσπονδία τους... έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και αποφάσισε επανέναρξη, βάζοντάς τους μάλιστα το μαχαίρι στο λαιμό: ή δηλώνετε συμμετοχή ή υποβιβασμός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, οι αντιδράσεις από πολλές Κρητικές ομάδες είναι οργίλες, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και αποχωρήσεις αν η ΕΠΟ δεν αλλάξει την απόφασή της. Υπάρχουν, βέβαια, και ομάδες που διαφωνούν με την απόφαση της ΕΠΟ, αλλά τείνουν να τη σεβαστούν. Τουλάχιστον αυτή είναι μία πρώτη αντίδραση. Επίσης, είναι πιθανό να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη των προέδρων του 10ου ομίλου για να αποφασιστεί μία κοινή γραμμή για τη συνέχεια.

Το σίγουρο είναι ότι μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ επικρατεί αναβρασμός σε όλη τη Γ' Εθνική και αναμένονται εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομάδες Κρητικού ομίλου: «Δεν πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα»!

ΕΠΟ: Συνεχίζεται η Γ' Εθνική, όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή υποβιβάζονται


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.