Μπαδήμας: «Πρέπει να σκεφτούμε την υγεία των παικτών»

19:21 | 12/01/2022

Στις συνθήκες που προσπάθησε να προετοιμαστεί η ομάδα του και αφορά τα κρούσματα των προηγούμενων ημερών αναφέρθηκε σε δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΙ ο Νίκος Μπαδήμας.

«Επί δεκαπέντε ημέρες ερχόμαστε στην προπόνηση και δεν ξέρουμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα την ακολουθήσουν. Κάθε δύο μέρες έβγαιναν άλλοι δύο παίκτες εκτός και έτσι κάναμε προπόνηση με δέκα ποδοσφαιριστές. Μόνο συγχαρητήρια δίνω στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Λύσεις δεν υπήρχαν και αναγκαστήκαμε να πάρουμε στην αποστολή παίκτες που είχαν πραγματοποιήσει μια μόνο προπόνηση.

Το δυσάρεστο δεν είναι η ήττα. Η ήττα είναι στο πρόγραμμα και θα μπορούσε να έρθει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το δυσάρεστο είναι οι τραυματισμοί που έρχονται και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν όταν αναγκαζόμαστε να παίζουμε με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κάνει προπόνηση. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτούμε την υγεία των παιδιών και να μην κοιτάμε μόνο τα θετικά ή τα αρνητικά κρούσματα αλλά όσους ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν σε παιχνίδι. Ο τραυματισμός του Σαρρή είναι πολύ ανησυχητικός και είναι στενάχωρο που συνέβη καθώς ο συγκεκριμένος δεν είχε ακολουθήσει τις προπονήσεις. Το πιο αγχωτικό όμως είναι τα προβλήματα που θα έρθουν στην συνέχεια.»

Απ' την μεριά του ο προπονητής του ΟΦΙ, Στάϊκος Βεργέτης σχολίασε:

«Σήμερα ο ΟΦΙ ήταν ουσιαστικός και αποτελεσματικός, τόσο σε αμυντικές επεμβάσεις όσο και στο σκοράρισμα. Η αλήθεια είναι ότι μάλωσα αρκετά τις τελευταίες μέρες τους παίκτες μου ιδίως μετά το ματς με την Καλαμάτα γιατί αδικούσαν τον εαυτό τους καθώς έκαναν καλές εμφανίσεις αλλά δεν έπαιρναν το αποτέλεσμα που άξιζαν, κάτι που επηρέαζαν και την ομάδα στην βαθμολογική συγκομιδή. Μακάρι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.