Mπαδήμας: «Το παιχνίδι στράβωσε στην αρχή»

19:35 | 13/02/2022

Για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του η οποία σταμάτησε στους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Ρόδου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του λίγο μετά την ήττα από την Ρόδο, ο Νίκος Μπαδήμας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη:

"Το παιχνίδι παίχτηκε κατά 80% στο μισό γήπεδο του αντιπάλου παρ’ όλο που αυτό δεν λέει και κάτι. Είχαμε την κατοχή και προϋποθέσεις τις οποίες όμως δεν ολοκληρώσαμε σωστά. Το παιχνίδι "στράβωσε" στην αρχή καθώς δεχθήκαμε ένα γκολ στις λιγοστές επιθέσεις που έκανε η Ρόδος. Από εκεί και πέρα μεταφέραμε το ματς στο αντίπαλο μισό, χωρίς όμως να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε.

Στο δεύτερο μέρος, ρισκάραμε περισσότερο βάζοντας δεύτερο επιθετικό, ανεβάσαμε τα μπακ, δώσαμε την εντολή να παίξουμε απ’ τα πλάγια, ωστόσο όπως και στο πρώτο ημίχρονο τα τελειώματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε με αποτέλεσμα οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας της Ρόδου να "καθαρίζουν" τις φάσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, θα ψάξουμε να δούμε τι έφταιξε, θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες και θα πάμε να παίξουμε την Τετάρτη κόντρα στην Επισκοπή".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.