Μπάγερν: Έμεινε χωρίς σουτ στο στόχο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια στο Champions League

14:30 | 15/02/2024

Η Μπάγερν είχε 17 τελικές προσπάθειες στην ήττα της με 1-0 από την Λάτσιο όμως ούτε μία δεν βρήκε στόχο, κάτι που είχε να της συμβεί σε αγώνα για το Champions League εδώ και μία πενταετία.

Το ζευγάρι της Λάτσιο με την Μπάγερν για τη φάση των "16" του Champions League είχε ξεκάθαρο φαβορί με το που έγινε γνωστό, όμως η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν μπόρεσε να δείξει την ανωτερότητά της στο χορτάρι στο πρώτο ραντεβού και με την ήττα της με 1-0 στο "Ολίμπικο" βρίσκεται πλέον με την πλάτη στα σχοινιά.

Το εντυπωσιακό σε αυτό το ματς είναι πως οι Βαυαροί είχαν 17 τελικές προσπάθειες όμως καμία εντός εστίας, κάτι που είχε να τους συμβεί σε αγώνα για το Champions League εδώ και μία πενταετία και συγκεκριμένα το πρώτο παιχνίδι τους με την Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" για τη φάση των "16" τη σεζόν 2018-19.

Εάν μάλιστα φέρει κάποιος στη μνήμη του το αμέσως προηγούμενο ματς της Μπάγερν, αυτό της συντριβής με 3-0 από την πρωτοπόρο της Bundesliga, Λεβερκούζεν, θα παρατηρήσει πως υπάρχει μία ομοιότητα καθώς και σε αυτό το ματς άγγιξαν το μηδέν, με μόλις 1 εύστοχη τελική από τις 9 που είχε 9 συνολικά στο παιχνίδι.

Τα μαύρα ρεκόρ για τους Βαυαρούς δεν σταματούν όμως εδώ. Και αυτό γιατί ηττήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Champions League και πρώτη φορά από ιταλική ομάδα μετά το 2011, ενώ για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που έμειναν άσφαιροι για δύο διαδοχικά παιχνίδια θα χρειαστεί να πάει 9 χρόνια πίσω.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.