Μπάγερν-Ρεάλ: Το πρώτο ραντεβού με φόντο τον τελικό

08:30 | 30/04/2024

Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Champions League

Το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της 1ης Ιουνίου στο στάδιο Ουέμπλεϊ θέλουν να κάνουν απόψε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 - Cosmote Sport 1), στον πρώτο αγώνα του πρώτου ημιτελικού της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει στην πηγή και... θέλουν να πιούν νερό εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Για να γίνει αυτό στόχος τους απόψε είναι να «χτιστούν» οι βάσεις και να γίνει πιο εύκολη η ρεβάνς.

Η Μπάγερν Μονάχου, μία... αλλοπρόσαλλη ομάδα την τρέχουσα σεζόν, με μοναδικό στόχο πλέον την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στη Γερμανία έχει χάσει όλους τους στόχους και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεινοπάθησε για να αποκλείσει στην προηγούμενη φάση την κάτοχο του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι (μετά από έναν επαναληπτικό-θρίλερ που κρίθηκε στα πέναλτι) και θέλει να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό θρόνο. «Θα είναι ένα μεγάλο και λαμπερό ματς για το οποίο ανυπομονούμε. Χρειάζεται να εφαρμόσουμε την τακτική μας και να έχουμε τύχη. Έχουμε ανάγκη από ένα καλό μείγμα, μία καλή ισορροπία», τόνισε για το αποψινό παιχνίδι ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κάρλος Αντσελότι επιστρέφει κόντρα στην ομάδα στην οποία εργάστηκε και μέχρι σήμερα μνημονεύεται, αφού οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν παραδεχθεί ανοιχτά πως μετάνιωσαν που τον έδιωξαν. Ο Ιταλός τεχνικός έχει πρώτη τη Ρεάλ στην Ισπανία και διεκδικεί ακόμα μία παρουσία σε τελικό, έχοντας να επιδείξει απέναντι στον Τούχελ την τεράστια εμπειρία του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.