Μπαίνει χειρουργείο ο Λίλαρντ

12:01 | 13/01/2022

Ο αστέρας των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα Πέμπτη (13/1) για να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στους κοιλιακούς, ανέφεραν πηγές στο ESPN.

Η τελική απόφαση για τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να καθοριστεί μετά από διαβουλεύσεις με τους γιατρούς αυτήν την εβδομάδα. Η διαδικασία είναι πιθανό να κρατήσει τον Λίλαρντ εκτός δράσης, για τουλάχιστον 6 έως 8 εβδομάδες, ανέφεραν πηγές της ομάδας, αλλά το χρονοδιάγραμμα ανάρρωσής του θα μπορούσε να καθοριστεί από την πορεία που θα ακολουθήσουν οι Μπλέιζερς από εδώ και στο εξής.

Το Πόρτλαντ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στη 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 16-24 και η ομάδα έχει ρεκόρ 4-7 χωρίς τον Λίλαρντ αυτή τη σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος γκαρντ της ομάδας, Σί Τζέι ΜακΚόυλουμ είναι εκτός αγώνων, επ' αόριστον, αφού υπέστη κατάρρευση πνεύμονα.

Ο Λίλαρντ επιδείνωσε τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς παίζοντας για την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι. Αντιμετώπισε το πρόβλημα καθ' όλην την διάρκεια της σεζόν, καθώς οι τα στατιστικά του στα σουτ και στο σκοράρισμα έχουν μειωθεί. Ο έξι φορές All-Star έχει εφέτος 24 πόντους, 48.5% στο δίποντο, 32.4% στο τρίποντο, 87.8% στις βολές, 4.1 ριμπάουντ, 7.3 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ, ανά 36.4 λεπτά αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.