Μπαίνουν οι μπουλντόζες για το «παλάτι» του ΟΦΗ

10:07 | 15/03/2019

Τι σημαίνουν οι τελευταίες εξελίξεις στον ΟΦΗ και γιατί είναι... κοσμογονική η συμφωνία του Μπούση με τον Ερασιτέχνη.

Είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή πως το πλάνο του Μιχάλη Μπούση για τον ΟΦΗ και τις εγκαταστάσεις του δεν ήταν κάτι που είχε... μεγάλο βάθος χρόνου. Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να περιμένουν και θέλει να ξεκαθαρίζουν άμεσα οι υποθέσεις.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, λοιπόν, αφού πρώτα προχώρησε τις εξελίξεις για την έκταση στο Σκαφιδαρά, ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη, σε μία ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Βλέπετε, ουδέποτε ξανά στο πρόσφατο παρελθόν κάποια ΠΑΕ πήρε τόσο το προπονητικό κέντρο όσο και το γήπεδο. Και αυτό το κατάφερε ο Μπούσης.

Το «αφεντικό» του ΟΦΗ έχει όνειρο ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο και όπως είναι γνωστό έχει εκπονηθεί ήδη μελέτη. Είναι όλα έτοιμα από άποψη σχεδίου, το ΒΑΚ είναι «χτισμένο» επί χάρτου και πλέον πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες για να γίνει πραγματικότητα το ένα από τα πολλά όνειρα του Μπούση για την κρητική ομάδα.

Η συμφωνία του Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του ΒΑΚ για 99 χρόνια έχει και ιστορικούς λόγους. Οταν δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο στα μέσα της δεκαετίας του '80 από τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, έγινε αμέσως δωρεά στον Ερασιτέχνη για 99 χρόνια. Και από τότε, για πάνω από 30 χρόνια, για πρώτη φορά «αλλάζει» χέρια και περνάει στην ΠΑΕ. Το ίδιο, φυσικά, ιστορική είναι η συμφωνία και για το γήπεδο όπου παραχωρείται στην ΠΑΕ για 10 χρόνια.

Εξ αρχής ο Μιχάλης Μπούσης έδειξε ότι ενδιαφέρεται πάρα πολύ σοβαρά για το συγκεκριμένο θέμα και γι' αυτό το λόγο ήταν στις άμεσες προτεραιότητές του. Πλέον, μετράμε αντίστροφα για να μπουν οι μπουλντόζες στο ΒΑΚ και σιγά-σιγά να γίνει ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, με γήπεδα, γραφεία για το ποδοσφαιρικό τμήμα και εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιστορική συμφωνία για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.