Μπαλογιάννης, μπαλαδόφατσα, μπαλάτος

SMS

Ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ διαθέτει ποιότητα και το δείχνει.

Μία από τις τελευταίες προσθήκες του Ομίλου στο πρόσφατο μεταγραφικό «παζάρι» ήταν ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Οι «συστάσεις», που τον συνόδευαν ήταν έτσι κι αλλιώς θετικές, ενώ και την περασμένη σεζόν, που έπαιξε με τη μορφή δανεισμού από τον Βόλο, παρουσίασε αρκετά καλό «πρόσωπο» και «έγραψε» 22 συμμετοχές στη Super League 1 και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο 21χρονος παίκτης, πάντως, έχει μπει δυνατά στην τρέχουσα περίοδο και στο διάστημα που έχει χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Σίμο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Γιατί πολύ απλά κάνει αμέσως αυτό το «κλικ». Η άψογη τεχνική του κατάρτιση διακρίνεται αμέσως ή για την ακρίβεια... βγάζει ματιά, ενώ διαθέτει ένα φανταστικό αριστερό πόδι.

Ο Μπαλογιάννης, ο οποίος είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων, έκανε ένα σπουδαίο «βήμα» στην καριέρα του, με τη μεταγραφή του στον ηρακλειώτικο σύλλογο και φαίνεται έτοιμος ν’ αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε.

Την Κυριακή (01/11) απέναντι στην ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά βασικός από τον 42χρονο τεχνικό και η εμφάνιση του ήταν ικανοποιητική, ιδιαίτερα στο α' μέρος, όπου οι «ασπρόμαυροι» ήταν ανώτεροι της Ένωσης.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση, πήρε πρωτοβουλίες και είχε ορισμένες ωραίες συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Μοιάζει ιδιαίτερα ικανός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και γενικότερα του ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Με το «καλημέρα» ο νεαρός ποδοσφαιριστής «συστήνεται» με εξαιρετικό, αν μη τι άλλο, τρόπο και δικαιώνει σε πρώτη φάση το τεχνικό επιτελείο για την επιλογή του.

Ο Όμιλος έβαλε στο ρόστερ του μία… μπαλαδόφατσα, η οποία έχει το ανάλογο επίπεδο για ν’ ανταποκριθεί στα «θέλω» των «ασπρόμαυρων» και να εξελιχθεί σε μία πολύτιμη μονάδα τους.

Όσο αγωνίζεται, τόσο θα γίνεται όλο και καλύτερος και είναι γεγονός πως προσφέρει ακόμη μία σπουδαία λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Σίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια πεντάδα του ΟΦΗ στην Εθνική Ελπίδων!

Η αντίδραση του Μπούση για τους πέντε διεθνείς του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.