Μπαλτάκος: «Τι συγγνώμη να ζητήσω; Δεν είπα ποτέ ότι όπου βρω τον Άρη θα τον γ@@@@ω, με πήρε 16 φορές ο Καρυπίδης»

14:49 | 20/03/2023

Μετά τις κατηγορίες του Θοδωρή Καρυπίδη προς τον Τάκη Μπαλτάκο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε πως ουδέποτε αναφέρθηκε με απρεπείς χαρακτηρισμούς τον Άρη.

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σχετικά με την καταγγελία του ισχυρού άνδρα του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη και τόνισε πως δεν είπε ποτέ «όπου βρίσκω τον Άρη θα τον γ@@@ω», όπως του καταλογίστηκε.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε μεταξύ των άλλων τα εξής: «Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο στον Καρυπίδη, όλα είναι απόρροια ενός αγώνα στη Θεσσαλονίκη που είχε πολύ μεγάλη ένταση. Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να πω τι είπαμε, σε μία ιδιωτική συνομιλία. Και εκείνος ήταν εκνευρισμένος και εγώ τα έχω ζήσει ως παράγοντας από το παρελθόν. Εγώ δύσκολα εκνευρίζομαι όπως γνωρίζετε. Με είχε πάρει 16 φορές τηλέφωνο ο Καρυπίδης, δεν απαντούσα όμως γιατί το είχα σε σίγαση. Βλέπετε ο αγώνας του Άρη με τον ΠΑΟΚ τελείωσε λίγα λεπτά πριν από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να δω παιχνίδι εάν μιλάω στο τηλέφωνο.

Εγώ ήμουν εκνευρισμένος γιατί με είχε καλέσει 16 φορές. Και αυτός ήταν εκνευρισμένος. Η συζήτηση ήταν ιδιωτική. Εγώ δεν θα πω δημόσια, ούτε ανακοινώσεις κάνω. Όσοι έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο το καταλαβαίνουν. Ήταν μία άτυχη στιγμή και για εκείνο και για εμένα. Ίσως δεν θα έπρεπε να σηκώσω στο τηλέφωνο για να μην συνομιλήσουμε έτσι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.