Μπαντής: «Σε Football League και Γ’ Εθνική κολλάει, εδώ δεν κολλάει;»

15:00 | 24/01/2021

Το «λουκέτο» το οποίo συνεχίζει να υπάρχει στην Football League, αλλά και στις χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικου ποδοσφαίρου καυτηρίασε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις ελάχιστες ποδοσφαιρικές χώρες αν όχι η μοναδική είναι η Ελλάδα, στην οποία εκτός των δύο πρώτων τη τάξει Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Ο ΠΣΑΠ έχει τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές σε ότι έχει να κάνει με την επανέναρξη αυτών των πρωταθλημάτων, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποιο νεότερο στο εν λόγω θέμα.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής, με ανάρτηση του στο Facebook θέλησε να σχολιάσει το «λουκέτο» που υπάρχει στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ίδια στιγμή που η αγορά σφύζει από ζωή.

«Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο» και «Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ' εθνικής ανδρών, της Α ' εθνικής γυναικών, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και τους μικρούς μας παίκτες από τις ακαδημίες όλης της χώρας να προπονούνται μαζί σε ένα γήπεδο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ανάρτηση του

https://www.facebook.com/bantisgeorge/posts/3997296610289547
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.