Μπαρτσελόνα: Ο Μίτσελ υποψήφιος για την αντικατάσταση του Τσάβι

16:30 | 08/02/2024

Σύμφωνα με τη SPORT, ο προπονητής της Ζιρόνα, Μίτσελ Σάντες, είναι βασικός υποψήφιος στη λίστα των Καταλανών για την αντικατάσταση του Τσάβι.

Μετά το όνομα του Χάνζι Φλικ που "παίζει" έντονα στα Μέσα για τη διαδοχή του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, έρχεται η SPORT με νέο δημοσίευμα να προσθέσει στην εξίσωση των πιθανών αντικαταστών του Καταλανού τον προπονητή της Ζιρόνα, Μίτσελ Σάντες.

Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε την ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2021, όταν αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, την ανέβασε στη La Liga, με την περσινή σεζόν να βρίσκει την ομάδα στη 10η θέση, ενώ σημαντική συμμετοχή στη μάχη του τίτλου, ούσα 2η στην κατάταξη και στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Ο Μίτσελ έλαμψε στη Ζιρόνα και αυτό ακριβώς που έχει πετύχει με την ομάδα την τελευταία τριετία είναι κι ο λόγος που έχει στρέψει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα στο πρόσωπό του.

Το συμβόλαιό του με τη Ζιρόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζιρόνα απέσπασε νίκη από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με 4-2 στις 10 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.