Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι άφησε αιχμές για εύνοια της Ρεάλ από την διαιτησία

17:30 | 22/01/2024

Η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπέτις όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να δώσει χαρά στον Τσάβι, με τον προπονητή της να εκφράζει τα παράπονά του για την διαιτησία που είχε η Ρεάλ στον εντός έδρας αγώνα της με την Αλμερία.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της Μπέτις το βράδυ της Κυριακής αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή, με την Ζιρόνα να διαλύει με 5-1 την Σεβίλλη και να παραμένει στην κορυφή με +8 έναντι των Καταλανών και την Ρεάλ να κάνει ανατροπή και να υποτάσσει με 3-2 την Αλμερία κρατώντας στο +7 την απόσταση από την αιώνια αντίπαλό της.

Αυτό μάλιστα το αποτέλεσμα προκάλεσε την έκρηξη του Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου, με τον προπονητή των μπλαουγκράνα να πετάει καρφιά για την διαιτησία ισχυριζόμενος πως οι μερένγκες του Κάρλο Αντσελότι απολαμβάνουν καλύτερης μεταχείρισης.

"Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις αυτό το πρωτάθλημα. Αν μιλήσω ανοιχτά, θα τιμωρηθώ, αλλά όλοι είδαν τι έγινε. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ταιριάζουν στην La Liga.

Πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά τα βλέπουμε όλοι. Θυμάμαι το πέναλτι στη Γρανάδα, το γκολ του Φέλιξ με τη Γρανάδα και ουδείς μιλάει. Θα είχαμε ήδη έξι βαθμούς παραπάνω. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα", τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.