Μπαρτσελόνα... των ονείρων

23:56 | 10/04/2019

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το «Θέατρο των Ονείρων», επικρατώντας 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον α' προημιτελικό του Champions League, ενώ στην Ολλανδία η Γιουβέντους πήρε πολύτιμο 1-1 από τον αξιόμαχο Αγιαξ.

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε 2 λεπτά και 14 λεπτά για να αλλάξει 48 πάσες και να βρει νωρίς-νωρίς το 0-1 (στο 12') από τον Σουάρες (η UEFA το χρεώσε ως αυτογκόλ στον Σο) και αφού το τέρμα επικυρώθηκε μέσω VAR (δεν υπήρχε οφσάιντ), η Μπαρτσελόνα έγινε η απόλυτη κυρίαρχος στο χορτάρι ούσα το μεγάλο φαβρί. Ουσιαστικά η μάδα του Βαλβέρδε δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους που καλούνται πλέον στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης να κάνουν ακόμα μία υπέρβαση, μετά από αυτή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για να προκριθούν στα ημιτελικά.

Στο Αμστερνταμ, ο Αγιαξ και Γιουβέντους έμειναν στο 1-1, με τη Γηραιά Κυρία να έχει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Αγιαξ απάντησε άμεσα, με την έναρξη του β' μέρους, με το πλασέ του Νέρες. Στο β' μέρος η Γιουβέντους ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Ντούγκλας Κόστα στο 85'.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.