Μπαρτζώκας: «Το ότι ο Σλούκας πήγε στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή μας, μας δίνει κίνητρο»

19:55 | 29/09/2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, λέγοντας ότι είναι... όνειρο να έχεις δυο ψηλούς σαν Μιλουτίνοφ και τον Φαλ, ενώ στάθηκε στο κίνητρο που έχει, αν βρει τον Κώστα Σλούκα αντίπαλό του στον τελικό σε περίπτωση που περάσει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν περιμέναμε πως θα ήταν εύκολο. Το Περιστέρι έπαιξε πολλά παιχνίδια έχοντας το ρόστερ του πλήρες και είχε πολύ καλή εικόνα στα φιλικά. Είναι μια από τις καλύτερές ομάδες στην Ελλάδα για το πως παίζει μαζί. Απαιτήθηκε η δέουσα σοβαρότητα και η δέουσα προσοχή στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε αυτό ματς. Ταυτόχρονα κάθε πεντάλεπτο που παίρνει ο Μουσταφά, πήρε τρία σήμερα με βάσει το πρόγραμμα και όσο λιγότερο παίζουν ο Ουόκαπ και ο Παπανικολάου είναι ένα επίτευγμα για εμάς».

Για τα θετικά που κρατάει από το ματς: «Εξελισσόμαστε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Το πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι να βρεθούμε πλησίον ο ένας με τον άλλον σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, προπόνησής και καταπόνησης. Όλοι ξεκινάνε από διαφορετική αφετηρία. Κάποιοι δεν έχουν καθόλου παιχνίδια, άλλοι δεν έχουν προπονήσεις στα ποδιά τους, άλλοι έχουν καταπονηθεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έτσι πρέπει να κοουτσάρουμε με βάση τον χρόνο. Πιστεύω ότι συν τους παίκτες που λείπουν, θα παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα».

Για την αλλαγή πλάνων σε περίπτωση που κατακτήσουν τον τίτλο: «Όχι ιδιαίτερα. Φασικά θα γίνουν κάποιές προσαρμογές, αλλά θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο πλάνο, γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και δεν θέλουμε να χάσουμε κάποιον με τραυματισμό. Κάποιος που είναι επιβαρυμμένος πολύ θα πρέπει να μην αγωνιστεί πολύ για αυτό τον λόγο».

Για την πολυτέλεια του να έχει τον Μιλουτίνοφ και τον Φαλ: «Είναι όνειρο να έχω αυτούς τους δυο. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να κοουτσάρω δυο τέτοιους ποιοτικούς ψηλούς. Είναι απίθανο να τους δούμε μαζί στην πεντάδα

Για το συναίσθημα του αν έχει αύριο αντίπαλο τον Σλούκα: «Είναι ένα γεγονός που στον επαγγελματικό αθλητισμό το προσπερνάς. Συναισθηματική φόρτιση υπάρχει για τον Σάσα για εμάς που δεν πήγε στον Παναθηναϊκό. Και ο Κώστας και ο Βεζένκοφ ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς. Το ότι ο Κώστας πήγε στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή μας δεν μας δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση, αντίθετα μας δίνει κίνητρο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.