Mπάσκετ: Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον ΟΦΗ

11:34 | 28/08/2024

Ξεκίνησε από την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη National League 1.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρει:

“Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως από σήμερα, Τρίτη 27/08/2024, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 για νέους κατόχους.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, κλείνετε τη θέση σας στο γήπεδο προκειμένου να γίνετε και εσείς μέρος των πιο μοναδικών στιγμών της ομάδας μας στη National League 1.

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην επίσημη σελίδα του μπάσκετ ΟΦΗ στο facebook και Instagram με τα εξής στοιχεία : ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και τηλέφωνο επικοινωνίας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας: https://shorturl.at/qozjS και θα έχετε το εισιτήριο διαρκείας στα χέρια σας άμεσα, καθώς θα σας τα στέλνουμε μέσω courier.

Σημεία προπώλησης για τα εισιτήρια διαρκείας: Ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ (Εφόδου) καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 -21:00).”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.