Μπαταγιάννης για πρόεδρος της Super League

12:57 | 15/06/2018

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να είναι υποψήφιος, αλλά όχι και ο Γιώργος Στράτος.

Στις 25 Ιουνίου θα γίνουν εκλογές για νέο ΔΣ στη Super League και σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport την προεδρία θα διεκδικήσει ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία και θα προσπαθήσει να πάρει το χρίσμα της διαδοχής από τον Γιώργο Στράτο, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος. 


Πάντως για να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων ο κ. Μπαταγιάννης, θα πρέπει να στηριχτεί και από τον ΠΑΟΚ και τις ομάδες με τις οποίες έχει φιλικές σχέσεις ο «Δικέφαλος του Βορρά». Η πλευρά του Ολυμπιακού συμμάχησε με αυτή του ΠΑΟΚ στις εκλογές για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ίσως φανεί από τις εκλογές της Super League αν επρόκειτο για τυχαίο γεγονός ή υπάρχει κοινό μέτωπο κατά Μελισσανίδη. 

Το νέο ΔΣ της Super League θα κληθεί να αποφασίσει και για την αναδιάρθρωση. Ο Γιώργος Βασιλειάδης προωθεί σχέδιο για πρωτάθλημα με 12 ομάδες από τη σεζόν 2019/20 διαθέτοντας ένα σεβαστό ποσό 70-80 εκατ. ευρώ (μαζί με τα λεφτά της τηλεόρασης) στις ομάδες, αλλά αρκετές από τις τελευταίες θέλουν να γίνει αυτή η μείωση σταδιακά και όχι «βίαια».

Πηγή:
sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.