Μπέκαμ για τη μεταγραφή του Μέσι: «Ξύπνησα και είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα στο κινητό μου»

18:30 | 03/07/2023

Για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, τη σημασία της και για ένα... αναπάντεχο περιστατικό μίλησε ο συνιδιοκτήτης της ομάδας του MLS, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αποκαλύψεις για τις «καυτές» ημέρες της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο συνιδιοκτήτης της ομάδας του ΜLS μίλησε στο συνέδριο Lessons in Leadership και αναφέρθηκε αρχικά σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που συνέβη: «Πριν από δύο εβδομάδες, ξύπνησα με περίπου ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου. Σκεφτόμουν: «Τι συνέβη; Συνήθως δεν λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα...», είπε αρχικά και συνέχισε για τη μεταγραφή του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή:

«Ξαφνικά, άκουσα ότι ο Μέσι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι. Φυσικά, δεν ήταν έκπληξη για μένα. Πάντα έλεγα, από την αρχή, ότι αν είχα την ευκαιρία να φέρω τους καλύτερους παίκτες στο Μαϊάμι, σε οποιοδήποτε σημείο της καριέρας τους, θα το έκανα, πάντα είχα αυτή τη δέσμευση στους οπαδούς μας», τόνισε και έκλεισε για την απόφαση του Pulga: «Αν ακούσω λοιπόν ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες -αν όχι ο καλύτερος παίκτης- που έχει κερδίσει τα πάντα στο γήπεδο, που είναι ακόμα σπουδαίος παίκτης και κάνει αυτό που κάνει, θέλει να παίξει για την ομάδα μου, γίνεται μια σημαντική στιγμή για μένα και τον οργανισμό του συλλόγου μας», κατέληξε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.