Μπεκατώρου: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία!

19:38 | 16/01/2021

Στο δρόμο της Δικαιοσύνης όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου σχετικά με τον βιασμό που, όπως κατήγγειλε, υπέστη πριν από χρόνια, από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα αυτός είναι ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο οποίος μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του και του σάλου που δημιουργήθηκε, πήρε επίσημη θέση με δήλωσή του.

Την ίδια ώρα, Οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου με νέες αποκαλύψεις από Μάνια Μπίκοφ και Ραμπέα Ιατρίδου, οι οποίες γνωστοποίησαν τα δικά τους περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί του θέματος το ΑΠΕ αναφέρει:

Αυτεπάγγελτη έρευνα θα ξεκινήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου κατά παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, τον οποίο κατονόμασε ως δράστη σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη πριν από 23 χρόνια κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού της.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα με την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη η Ολυμπιονίκης να καταθέσει όσα έχει ισχυριστεί, ανεξάρτητα αν η καταγγελλόμενη πράξη σε βάρος της κ. Μπεκατώρου έχει ήδη παραγραφεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Σοφία Μπεκατώρου ενδέχεται να έχει αναφερθεί στη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τον κατονομαζόμενο παράγοντα, όταν κατέθεσε στο πλαίσιο έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, η οποία εκκίνησε έπειτα από καταγγελίες του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για κακοδιαχείριση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός ΝΔ ο Αδαμόπουλος μετά τις καταγγελίες

Αυτόν κατήγγειλε η Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση

Τι λέει ο Αριστείδης Αδαμόπουλος για τις καταγγελίες της Μπεκατώρου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.