Μπέος: Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Βόλος, υπέρ της Κηφισιάς το παιχνίδι

11:36 | 13/03/2024

Η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος κατά της πρωτόδικης απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι και ως εκ τούτου το παιχνίδι κατακυρώνεται και τυπικά υπέρ της Κηφισιάς.

Ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος άσκησαν έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι στο παιχνίδι με την Κηφισιά για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου, η αρχική απόφαση παραμένει ως έχει, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ της Κηφισιάς με 3-0 (είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα). Επίσης, παρέμεινε η ποινή στον ιδιοκτήτη της Θεσσαλικής ομάδας, ο οποίος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Έτσι, η Κηφισιά θα μπει στα playouts με 21 βαθμούς κι ο Βόλος με 19 και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θυμίζουμε ότι η εκδίκαση της έφεσης στην ΕΠΟ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (08/03) και διήρκησε 2.5 ώρες. Τον Αχιλλέα Μπέο εκπροσώπησε (και) ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ήταν επικεφαλής της νομικής ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.