Μπέος για πλέι οφ: «Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα»

08:30 | 13/03/2023

Με ατάκες - φωτιά για τη μάχη των playoffs και τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αποχωρώντας από το γήπεδο και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, μετά το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε τη «μάχη» των playoffs, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της διαιτησίας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να σφυρίζουν σε όλα τα ματς μόνο ξένοι!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.