Μπέος: «Μαζεύουν τον Ουάρντα από τα κλαμπ»

11:23 | 25/10/2019

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» και αναφέρθηκε στην ομάδα του Βόλου, αλλά και το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, αναφέρθηκε στους παίκτες του Βόλου και δη τον Τόρες, ενώ μίλησε και για τον Ουάρντα: «Ο Τόρες, για παράδειγμα, τον απέκτησε η Μπενφίκα πέρυσι για 3,5 εκατομμύρια. Δεν νομίζω Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να έχουν Τόρες στην ομάδα τους. Εμείς δίνουμε 90 χιλιάδες για τον συγκεκριμένο παίκτη και ο Ολυμπιακός πολλά περισσότερα για έναν παρόμοιο ποδοσφαιριστή τον Ποντένσε. Ο Βόλος πριν πάρει τους δανεικούς του ΠΑΟΚ, πήγε στην Γενεύη τμήμα σκάουτινγκ για να τους αξιολογήσουν που έπαιζαν εκεί τουρνουά.  Επενδύει σε δανεικούς παίκτες που είναι μικροί και έχουν να δώσουν πολλά παρά σε παίκτες τύπου Ουάρντα που τον μαζεύουν από τα κλαμπ».

Για την χρησιμοποίηση των δανεικών στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Το να μην παίξουν στον Σαββατιάτικο αγώνα είναι επιθυμία δικιά τους. Εμείς δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα γιατί πάνω απ' όλα πιστεύουμε πως έχουν ήθος και θέλουν να διακριθούν. Όμως είναι μια επιθυμία από την μεριά του ΠΑΟΚ που οφείλουμε να σεβαστούμε, να παίξουν άλλα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες. Δεν θεωρώ πως είναι και σωστή απόφαση,γιατί έτσι κι αλλιώς οι παίκτες θα έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και θα μπορούσε να τους δει και ο ΠΑΟΚ. Το σκεπτικό του να κάνουν κάποιο λάθος επειδή ανήκουν στον ΠΑΟΚ είναι εντελώς βρώμικο. Όπως και να έχει δεν θα είναι στην αποστολή και έτσι θα τα προστατέψουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.