Μπέος: «Να προσέχει ο Καρυπίδης μην... βγάλει κανένα χέρι»

Με ανάρτηση στα social media, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει 70.000 ευρώ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του o δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για τον ισχυρό άνδρα του Αρη Θόδωρο Καρυπίδη:

«Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ .

Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Οσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι.

Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2020 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.

Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.