Μπέος: «Ο κάθε Μαρινάκης, ο κάθε Μελισσανίδης, ο κάθε Σαββίδης ψάχνουν μαλ@@ες»

11:20 | 14/03/2020

Χειμαρρώδης ήταν για ακόμα μία φορά ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας για τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος είπε αλήθειες στη Γενική Συνέλευση, ότι η ίδρυση αυτής της ομάδας και όλη η προσπάθεια ήταν να ενώσει την πόλη. Αν αυτό δε γίνει τότε δεν έχει και νόημα ύπαρξης! Ο κόσμος δικαιώθηκε, η ομάδα έπαιξε στη Σούπερ Λίγκ. Πρέπει να πάει στο γήπεδο για να δείξει ότι θέλει μια ομάδα στην πόλη, ομάδα επαγγελματική, σουπερλιγκάτη για να τη χαίρεται. Οι άνθρωποι της ομάδας δεσμεύτηκαν ότι το ΑΦΜ δεν πωλείται. Κάνανε συζητήσεις με δύο πλευρές, αλλά είπαν ότι βασική προϋπόθεση είναι η ομάδα να μείνει εδώ. Εξέφρασαν βέβαια και το παράπονο τους ότι θέλουν μεγαλύτερη στήριξη.

Θέλετε μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει; Να έχει κομμάτι από την πίτα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Να βγει στην Ευρώπη και να κάνει πράγματα ωραία; Ελάτε! Δε θα δοθεί άλλη ευκαιρία. Ελάτε να ενωθείτε αλλιώς μείνετε με τη μιζέρια και την κακομοιριά. Θα δω μέχρι το καλοκαίρι τι θα γίνει με την ομάδα του Βόλου και δε θέλω να ξανασχοληθώ.

Στην Ελλάδα ο κάθε Μαρινάκης, ο κάθε Μελισσανίδης ή Σαββίδης ψάχνουν άλλους 10 μαλ@@ες για να διοργανώσουν πρωτάθλημα και αυτοί να παίρνουν ακόμα και τα σημαιάκια, να μη δίνουν τίποτα από την πίτα. Η ΕΠΟ, ο Γραμμένος τι κάνουν; Βάλτε τους όρους, απλά είναι τα πράγματα. Αφού είστε ανίκανοι, πάρτε το καταστατικό από άλλες χώρες και φτιάξτε τον ΚΑΠ. Τι είναι, επιχείρηση του Μαρινάκη, του Σαββίδη και του Μελισσανίδη το ελληνικό ποδόσφαιρο; Είναι μαριονέτες, ανθρωπάκια. ”

Όσο για την πιθανότητα εμπλοκής του στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν απόλυτος: “Τελείωσε δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο!”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.