Μπήκαν στα βαθιά και… κολύμπησαν

17:58 | 09/07/2020

Το… νέο αίμα του ΟΦΗ αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες στο ΟΑΚΑ.

Το γεγονός πως στα πλέι οφ υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές και πολλά συνεχόμενα παιχνίδια… χωρίς ανάσα, υποχρεώνει τον Γιώργο Σίμο ν’ ανοίξει το ροτέισον της ομάδας του και να δώσει ευκαιρίες.

Το βράδυ της Τετάρτης (08/07), έτσι, ήταν η σειρά του Μανώλη Περδίκη, αλλά και του Γιώργου Σουρνάκη να βρουν χρόνο συμμετοχής.

Σε μια άκρως απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, οι δύο 21χρονοι ποδοσφαιριστές του Ομίλου μπήκαν στα βαθιά και… κολύμπησαν.

Ο Περδικής, μάλιστα, έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο, πριν αντικατασταθεί στην ανάπαυλα, λόγω της κίτρινης κάρτας που είχε δεχτεί από νωρίς.

Ο Σουρνάκης, τώρα, πήρε στα πόδια του ένα… ποιοτικό δεκάλεπτο, το οποίο ενδεχομένως ν’ αποδειχθεί πολύτιμο για τη συνέχεια.

Στους δύο νεαρούς παίκτες πρέπει φυσικά να προστεθεί και ο Μανώλης Μπολάκης, που ναι μεν είναι αρκετά μεγαλύτερος, όμως έκανε ντεμπούτο στη φετινή Super League 1 και έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο στο ΟΑΚΑ.

Ιδιαίτερα, πάντως, για τους δύο πρώτους, η παρουσία τους στην αναμέτρηση με την Ένωση αποτέλεσε μια σπουδαία εμπειρία.

Ανεξάρτητα από την εικόνα που είχαν στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκαν, είναι σημαντικό που συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του προπονητή τους.

Δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κάποιος ότι θα μπορούσαν να τα πάνε και καλύτερα. Αυτό, όμως, ενδεχομένως να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς έχει μάλλον περισσότερη σημασία ότι βγήκαν στο ΟΑΚΑ και αγωνίστηκαν σ’ ένα παιχνίδι υψηλών εντάσεων.

Μόνο έτσι, άλλωστε, θα βελτιωθούν και θα γίνουν χρήσιμοι για τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Το πρότζεκτ της νέας εποχής του ΟΦΗ επιτάσσει «παραγωγή» παικτών και ο Όμιλος δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό «δρόμο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.