Μπήκε ο Γιαννούλης!

13:02 | 14/10/2020

Γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και δηλώνει «παρών» ενόψει Παναθηναϊκού.

Ευχάριστα ήταν τα νέα σήμερα στον ΟΦΗ, καθώς ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Αυτό σημαίνει πως είναι απολύτως υγιής και ο Γιώργος Σίμος μπορεί να τον συμπεριλάβει στα σχέδια του για την αναμέτρηση κόντρα στο «τριφύλλι».

Η σχετική ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»: «Με τον Κώστα Γιαννούλη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (18/10, 16:00).

Στην σημερινή προπόνηση έδωσαν το «παρών» οι διεθνείς, Abdul Weiss, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής. Οι δυο πρώτοι συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο τελευταίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Νίκος Μαρινάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Έκανε θεραπεία, όπως και οι Adil Nabi, Nazareno Solis και Juan Neira.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Felipe Souza.

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής, Vahid Selimovic.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (15/10), στις 16:00».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.