Μπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό»

13:44 | 10/10/2019

Ο Ισραηλινός πρώην πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, στην πρώτη του συνέντευξη μετά το «διαζύγιο», αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους» και τα προβλήματα που υπήρχαν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «Boston Globe», τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με την διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα. Υπήρχαν και πολλά προβλήματα στην ομάδα. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ΄τι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία όμως».

Οσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την καθημερινότητά του, είπε: «Εχω κάποιες καλές ημέρες και κάποιες λιγότερο καλές, αλλά είμαι πιο χαρούμενος όταν ασκώ την προπονητική. Είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος. Η αυτολύπηση δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να σε ρίξει κι άλλο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ενημερωθήκαμε για την ασθένεια. Είναι όλοι ρεαλιστές. Δεν απειλείται η ζωή μου, όχι άμεσα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.