Μποϊκοτάρει το Μουντιάλ η Χόφενχαϊμ

14:00 | 23/09/2022

Η Γερμανική ομάδα, με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε, πως δεν έχει σκοπό να προβάλει με οποιονδήποτε τρόπο το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παρά το γεγονός ότι πιθανότατα ποδοσφαιριστές της θα συμμετέχουν σε αυτό.

Η Χόφενχαϊμ, συνεχίζει τον “χορό” των μποϊκοτάζ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η γερμανική ομάδα, ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση της πως δεν θα προβάλει περιεχόμενο από το Μουντιάλ καθώς μιλά για «παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων σε αυτό το αυταρχικό κράτος του Κόλπου».

Παρότι αθλητές της ομάδας της Bundesliga, θα συμμετέχουν, όπως όλα δείχνουν στην διοργάνωση, οι υπεύθυνοι του συλλόγου, έχουν πάρει την απόφαση τους και εκείνο το διάστημα, θα επικεντρωθούν στην κάλυψη της γυναικείας ομάδας αλλά και των τμηνάτων υποδομής.

Η ανακοίνωση της Χόφενχαϊμ:

«Στο πρόσφατο παρελθόν, καλύψαμε σημαντικά ποδοσφαιρικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο με τα λόγια και τις εικόνες μας. Επικεντρωθήκαμε στους παίκτες που εκπροσωπούσαν τη χώρα τους και την Χόφενχαϊμ. Φέτος, δεν θα καλύψουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.