Για μεγάλα πράγματα αυτός ο ΟΦΗ - «Τεσσάρα» στην Μπολόνια!

23:44 | 16/08/2025

Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ στην έδρα της Κυπελλούχου Ιταλίας, με φανταστικό δεύτερο ημίχρονο νίκησε 4-2 την Μπολόνια!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το φιλικό με ενδεκάδα που εκτός απροόπτου θα δούμε και βασική. Συγκεκριμένα ο Ράσταβατς έβαλε τους: Χριστογεώργο, Γκονζάλεθ, Κοντεκά, Λαμπρόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη, Καραχάλιο, Ανδρούτσο, Σενγκέλια, Φούντα, Νους και Θεοδοσουλάκη.

Ο Νους ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης στο πρώτο μέρος απειλώντας δύο φορές την εστία των κυπελλούχων Ιταλίας, ενώ σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο και να ακολουθήσει τον ρυθμό της σαφώς ανώτερης Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 11ο λεπτό, με τον Ορσολίνι και πήραν τη ψυχολογία πιέζοντας τον Ομιλο. Οσες φορές χρειάστηκε ο Χριστογέωργος ήταν εκεί και δεν άφησε την ιταλική ομάδα να διευρύνει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν όλα και το ματς έγινε... ροντέο. Στο 47ο λεπτό ο Θεοδοσουλάκης βρήκε με πολύ ωραία πάσα τον Φούντα κι αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 1-1!

Τρία λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Φούντας έγινε δημιουργός και ο Θεοδοσουλάκης εκτελεστής για το 1-2 και την μεγάλη ανατροπή.

Οι πανηγυρισμοί, όμως, δεν κράτησαν πολύ και η Μπολόνια ισοφάρισε στο 54ο λεπτό με σκόρερ τον Όντγκαρντ.

Το ματς απέκτησε φρενήρη ρυθμό, αλλά οι παίκτες του Ράσταβατς δεν μάσησαν. Ακολούθησαν την Μπολόνια, της έβαλαν δύσκολα και κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα! Συγκεκριμένα, τρία λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή στο ματς ο Ρακονιάτς κέρδισε πέναλτι. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 3-2 για τον ΟΦΗ στο 73ο λεπτό!

Στη συνέχεια οι ενδεκάδες άλλαξαν κατά πολύ, αφού -ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις- οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές.

Με την πάροδο του χρόνου η Μπολόνια ανέβασε την πίεσή της, είχε δοκάρι στο 89ο λεπτό με τον Νταλίνγκα, αλλά ο τρομερός ΟΦΗ βρήκε και 4 γκολ στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό σουτ του Σαλσίδο, ο οποίος διαμόρφωσε το εντυπωσιακό 2-4 στο «Ρενάτο Νταλάρα»!

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης (79′ Λέουις), Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Κοντεκάς (46′ Κωστούλας), Ανδρούτσος (69′ Νέιρα) Καραχάλιος (82′ Αποστολάκης), Σενγκέλια (69′ Ζανελάτο), Φούντας (79′ Σαλσίδο), Νους, Θεοδοσουλάκης (69′ Ρακόνιατς).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ:

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ!!! Ο τρομερός ΟΦΗ βρήκε και 4 γκολ στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό σουτ του Σαλσίδο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-4!

Δοκάρι στο 89' για τη Μπολόνια με τον Νταλίνγκα.

Tρία λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή στο ματς ο Ρακονιάτς κέρδισε πέναλτι. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 3-2 για τον ΟΦΗ στο 73ο λεπτό!

Στο 54ο λεπτό ο Όντγκαρντ ισοφαρίζει για την Μπολόνια, 2-2.

Μέσα σε τρία λεπτά ο ΟΦΗ γύρισε το ματς!

50ο λεπτό: ΓΚΟΛ Ο ΟΦΗ! Γυρίζει το ματς και παίρνει το προβάδισμα με γκολ του Θεοδοσουλάκη!

47ο λεπτό: ΓΚΟΛ Ο ΟΦΗ! Ο Θεοδοσουλάκης με πολύ ωραία πάσα βρήκε τον Φούντα και εκείνος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1.

Ο Κωστούλας στη θέση του Κοντεκά στο κέντρο της άμυνας.

Άρχισε το δεύτερο μέρος.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Μπολόνια-ΟΦΗ 1-0

43o λεπτό: Καλό σουτ του Νους μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα. Δεύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να ισοφαρίσει.

Πολύ καλύτερη η Μπολόνια, πιέζει τον ΟΦΗ.

Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο 20', το σουτ του Νους απέκρουσε ο Σκορούπσκι.

Στο 11ο λεπτό ο Ορσολίνι με σουτ άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια.

Χωρίς κάποια φάση το ματς αλλά με πάρα πολύ καλο ρυθμό.

Άρχισε ο αγωνας

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ:

IMG-335b0a965b9ca6dd1da06b2b4dd0ffaf-V.jpg#asset:512772


Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, ωστόσο η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό πάει για αναβολή μετά το αίτημα των πράσινων λόγω των αγώνων με τη Σαμσουνσπόρ.

Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Cosmote Sport 2.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:45

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.